Lakásfelújítás 3.000.000 Ft visszatérítés, mik a feltételek

6.000.000-os lakásfelújítás után a Magyar Állam visszaíérít 3.000.000 Ft-ot.

Lakásfelújítás keretén belül a teljes költségek 50%-át maximálisan 3.000.000 Ft-ot visszetérit a Magyar Állam. Tehát 6.000.000 Ft felújítási költséget el kell érni, annak az 50%-át tériti meg az Állam.

Hogyan téri meg az Állam a 3.000.000 Ft-ot?

Legalább 6.000.000 Ft-nak megfelelő felújítást kell megvalósítani, lehett több is, amelybőll legalább 3.000.000 Ft anyagköltségnek kell lenni és 3.000.000 Ft munkadíj költségnek. Fontos minderől számlával kell rendelkezni 2021.január01, van anál későbbi számlákat fogadnak el.

Fontos:

Felújítási munkában csak olyan szakit bízhat meg aki számlával és szerződéssel rudja a munkát elvégezni. Szerződés kötés esetén Önnek a munkadíjról és az anyagról küldön számlát állítunk, hogy a feltételeknek meg tudjon felelni, Továbbá segítünk anna, hogy a péyláézatot sikeres be tudja nyújtani.

Melya azok a munkálatok amelyeket elvégzünk:

Munakdíj számla:

Fürdőszoba teljes körül kivitelezése, vízszereléssel együtt

Nappali újraburkolása, járólapozása

Belső terek festése , glettelése

Anyag költség számla:

Fürdőszoba bútorok, vízszerelő csövek, csempe ragasztó, szaniterek, csapok, kád, stb..

Fontos a munka befejeztével 60 nap áll rendelkezésre, hogy a számlákat benyútsa. Mivel a vállalkozási szerződés lezárásavl kap tőlunk egy teljeasítést igazolás, azzal tudja bizonyítni, hogy a bumka elkészült.

Fontos csak szerződésel lehet és kell is a munkát elvégezeteni. Mert ha a munkát ellenőrzik, és valami hibát találnak, úgy a tmáogatást vissza kell fizetni. Javaslom, hogy ezért célszerű oyan céggel szerződni, akki korrent munkát végez, szerződéssel, teljesítés igazolással.

Egyszer lehet megigényelni, így célszerű előre megondoltan a felújítást elvégezetetni. Keserren bizalommal, ha már megvan, hogy mit szerete és mi opntosan megtervezzük, hogy mit és hogyan célszerű kivitelezni, mit, hol, hogy vásároljon meg, hogy gyűtse a számlákat stb.. Önnek semmi más teendője nincs, csak hozza a pénzt és mi elvégezzük a szakmunkát sé a apíprmunkát is.