Lakásbefejezés Győr, Mosonmagyaróvár szakmunkák

Szerkezetkész lakás, félkész lakás, illetve emelt szintű szerkezetkész lakás esetén a befejező munkálatok a lakás tulajdonosokra hárulnak. A lakás átadást követően az alábbi szakmunkák elvégzésre van szükség:

  • Anyagbeszerzések, anyagszükséglet számítások: A felmerülő igényekhez mérten a szakembernek ki kell számítania a hideg-meleg burkolatok mennyiségét.
  • A megvásárolt/megrendelt anyagokat ki kell szállítani és fel kell hordani az adott lakásba.
  • Az oldalfalak és a plafon glettelése, festése egy fontos feladat a lakásbefejezéshez. Glettelés, festés: munkafolyamata gépesítve van (Wagner Hp30, Titan 1650, Graco Gx21 munkagépekkel dolgozunk. A csiszolást két darab Mirka falcsiszolóval végezzük. Ez jelenleg a legjobb csiszológép, mert nem karcolja a felületet, ezáltal pedig tükörsima, hibátlan falat lehet készíteni. Felhasznált anyagként előre kikevert vödrös Jub mivellint, falfestékként pedig a Jupol Next-et használjuk. Az első réteget géppel fújjuk, a másodikat pedig a munkálatok befejezéseként hengerezzük.
  • A hideg burkolás sem maradhat el, a járólap lerakásával, illetve a csempe felrakásával folytatódnak a munkálatok.
  • A fürdőszoba kialakításánál a legfontosabb feladat a zuhanyzókialakítása és/vagy a kád beépítése.
  • A nappali burkolása, valamint a WC és a fürdő burkolása is lényeges szempont a befejező munkálatok során.
    Burkolás: minden felületre szintező klipszeket használunk, hogy ne legyen a felületen vállasodás, az igényes munka feltétele ugyanis az, hogy mindenhol sima felületet alkossunk. Kétoldalas kenéssel rakjuk a lapokat, így 100%-os a ragasztás. Maximális az ügyfél-elégedettségünk, felülettől függően akár 10-15 év garanciát is tudunk adni. Gyakran végzünk próba vésést keret leragasztott felületeken, és minden esetben a betonból szakadnak ki apró darabok, tehát a járólap és a beton között tökéletes a tapadás. Felhasznált anyag a Sopro ragasztó, jelenleg a piacon ezt tartom a legjobbnak, ebben bízom.

- Szerelvényezés: komplett fürdőszobákat készítünk - a mosdótól a tükrön, a lámpán, a kapcsolókon, a zuhanyparavánon át egészen a csaptelepekig igény - szerint mindent fel- és beszerelünk. Legfontosabb munkafázisok itt a csapok felrakása, a kapcsolók és konnektorok felhelyezése.

Egyéb kisebb munkák

  • Gipszkartonozás: kisebb díszítő álmennyezeteket készítünk igény szerint, rejtett világítással. Rögzítéshez hilti rendszerét használjuk.
  • Ajtóbeépítés: a lakások befejezésénél azért fontos munka, hogy a járólap és a laminált szegély felrakásáért ne kelljen többször kimenni, így gyorsabbá válik az ügymenet is.