Homlokzati színvakolat felhordása Győr

Homlokzat színezés Győr és környéke nagyon kedvező feltételek mellett.

Ha még nincs háza, családi háza színezve, akkor kérjen tőlünk árajánlatot. Gyors ajánlat készítés, árajánlat elfogadása esetén pár héten belül leszínezzük családi házát. Minden esetben az időjárási körülmények, amelyek megléte szükséges a homlokzat színezés kivitelezés szakszerű lebonyolításához. 

Homlokzati szín vakolat felhordása, színezés Győr

A leírtakban abban igyekszünk tanácsot adni Önöknek, mint tulajdonosoknak, hogy mikor és milyen tényezők miatt érdemesebb őszre halasztani a színezési munkálatokat. Lentebb rámutatunk arra is, hogy mely munkákat érdemes még őszig befejezni.

A szigeteléssel nem szabad őszig várni, hiszen az akkor fent maradó három hónapos munkaidő - a tél beállta előtt - elég sürgető lehet a teljes szigetelés elvégzésére. Ebbe a szűk időtartamba még jócskán beleszólhat a kedvezőtlen időjárás is, amely a száradási időt is meghosszabbítja, illetve fennáll a leázás és a fagyás veszélye is. A fagyási tényező főleg a novembertől kezdődő időszakot érinti - ilyenkor szakemberként nem ajánljuk a színezési munkálatok megkezdését.

Nyáron gondoljunk már a szigetelésre! Lássuk, miért!A kereslet és a kínálat viszonya erősen megmutatkozik a piacon alakuló alapanyagárakban is: az őszi időszakban a hőszigetelő anyag gyártók szakaszosan emelik az árakat a növekvő kereslettel. Éppen ezért télen, illetve nyár derekán érdemes az olcsóbb polisztirolra beruházni, amelynek az ára akár 5-10 %-os emelkedést is mutathat a valódi szezonra egy teljes szigetelő rendszer esetében.

Melyik évszak ideális akkor a kivitelezésre?
Fontos tudnunk, hogy minden munkafolyamatnak meghatározott ideje van, amihez a tulajdonosok kénytelenek alkalmazkodni, ha tartós és megfelelő minőségű eredményt szeretnének viszontlátni otthonukban. Rizikófaktor mindig lesz, de a legjobb időpont megválasztásával minimalizálható. Nézzünk konkrét példákat. A nyári kánikulában reggel 5-kor kezdik a munkát a szakemberek, hogy a tikkasztó melegben kora délutánra végezzenek, a szokásos késő délután helyett. Reggelente hálóznak, glettelnek, vagy épp festenek, de a hőmérséklet növekedésével már inkább az előkészítő munkáké lesz a főszerep.
Az időjárás sem mindig a barátunk, a színezésnél zavaró tényező lehet a szél szárító hatása. A legideálisabb idő napfelkelte után a hűvös oldalon délelőttig dolgozni.

Adott egy nyári reggel, egy jól összeszokott brigád, és elkészülhet foltmentesen a színezés. A falfelület felmelegedése ellen ajánlott árnyékoló hálót használni. Ha bizonytalan a színező brigád az egységes felület megteremtésében - falhibák vagy egyéb tényezők fennállása miatt - akkor célszerű felosztással, színelválasztással dolgozni, vagy akár dekorcsíkokkal, burkolólapokkal feldobni a színezni kívánt felületet. Ez egy bevált módszer a tökéletes végeredmény elérésére, főleg, ha ketten-hárman dolgoznak az adott felületen.

Ahol vállalunk munkát: Abda, Ágfalva, Ásványráró, Beled, Bőny, Bősárkány, Csorna, Dunakiliti, Dunaszeg, Écs, Farád, Fertőd, Fertőrákos, Fertőszentmiklós, Gönyű, Győr, Győrladamér, Győrszemere, Győrújbarát, Győrújfalu, Győrzámoly, Halászi, Harka, Hegyeshalom, Ikrény, Jánossomorja, Kapuvár, Kimle, Kóny, Kópháza, Koroncó, Lébény, Levél, Máriakálnok, Mosonmagyaróvár, Mosonszentmiklós, Mosonszolnok, Nagycenk, Nagyszentjános, Nyúl, Öttevény, Pannonhalma, Pér, Rábapatona, Rajka, Sopron, Szany, Tét, Töltéstava, Vámosszabadi 

Ajánlat kérés külső hőszigetelésre