Családi ház külső színezése Mosonmagyaróvár, Győr, Budapest

Miért válasszon minket, ha gépi színvakolatást szeretne?

Fontos tudni, hogy Magyarországon a kivitelezők szinte 99,5 %-a a kézi felvitelt választja a színvakolat felhordására. Vállalkozásom azonban a gépi felhordást alkalmazza, amely nem csak hatékonyabb, de jobb és gyorsabb megoldás is, és nem utolsósorban olcsóbb kivitelezést is ígér.

Nézzük hát a gépi színvakolat felhordás előnyeit:

Az egyik legfontosabb előnye, hogy egységesen szép felületet eredményez, amelyet a kézi felvitel esetén csak kellőképpen összeszokott brigád tud produkálni. Kézi felhordásnál a struktúra kidolgozása sem utolsó szempont, hiszen a festő brigádnak végig együtt, harmóniában kell dolgoznia. A gépi megoldást választva ezzel szemben a teljes felület egységessé fog válni, nem lesznek benne átfedések, szinte hibamentes külső vakolat-struktúra alakítható ki. 

A nagyobb felületek esetén is célszerűbb a gépi vakolatfelvitel, hogy valóban egységes felületet érhessünk el, és a lassabb kézi munkamenet miatt a száradások átfedései is elkerülhetők. A gépi vakolatfelvitelnél nem keletkeznek olyan felületi hibák, amelyek több anyag felviteléből erednek, ezáltal a fal egy-egy helyen surlófényben sem látszik púposabbnak. 

Kisebb beugró részeknél, plafonnál a gépi kivitelezés sokkal szebb és gyorsabb, az élképzések egységesebbek a kézi kivitelezéshez képest. 

Lényeges szempont, hogy géppel bármely felület javítható, legyen szó sérülésről, vagy akár az állványozásból eredő hibákról. A gépi színvakolás további előnye, hogy vállalkozásunk rövid határidővel tudja vállalni gyors kivitelezés mellett, tehát nem kell több hetet várni egy-egy színező brigád munkába állására, nem kell folyamatosan az időjárási körülményekre hivatkozni, illetve azt 4-6 fővel összeegyeztetni. 

A gépi kivitelezést sokkal rugalmasabban lehet alakítani a változó időjárási viszonyokhoz. Nem győzöm hangsúlyozni a gyors kivitelezést, mint legfőbb előnyt, nézzünk is rá egy példát. Tegyük fel, hogy délelőtt esik az eső, de délután, illetve estefelé már szép lesz az idő, akkor egy családi ház teljes színezése elkészíthető gépi kivitelezéssel. A nyári meleg sem jelent akadályt, mert a rövid kivitelezési idő mellett akár egy-egy délelőtt teljesíteni lehet a komplett munkát.

Minden felületet alaposan letakarunk, így azok a színvakolat fújása után is tiszták maradnak. (csatorna, ablakok, járda stb). A felületeket alaposan átnézzük, az esetleges hibákat javítjuk, majd a teljes felületet mélyalapozzuk. Ha sok helyen a hálózás kilátszik, mert egyszer volt a felület ragasztóval lehúzva, javasoljuk a szebb felület elérése érdekében, hogy még egy réteg kerüljön rá. Sajnos olykor előfordul, hogy a színezés után nem lesz olyan szép a felület, de ezt a munkáink során előre jelezzük, így a kivitelezés után reklamációt már nem áll módunkban elfogadni. A gépi színvakolat felvitelét Graco RTX5500 típusú géppel végezzük.

Vállalkozásom - a gépesítésből adódóan is - kedvező munkadíjakkal dolgozik, amely talán az egyik legfontosabb tényező lehet Önnek, mint tulajdonosnak, ha döntéshelyzetbe kerül a piacon megtalálható cégek között. Ha vállalkozásunkat bízza meg gépi színvakolat felvitelével, akkor nagyon kedvező munkadíjjal, akár 1500 Ft/négyzetméternek megfelelő árral tudunk dolgozni. A már elkészült fal minősége és az egy szín alkalmazása a feltételünk az adott munkadíj mellett. Több színt, illetve bonyolultabb falakat egyedi ár megadása mellett vállalunk.

Gépi színvakolat felvitele = szinte hibátlan falfelület + kedvezőbb kivitelezési költség + rövid kivitelezési költség

A fent leírtak mind-mind olyan szempontok, amelyek bemutatják Önnek vállalkozásom technológiai újítását, annak minden előnyével és minden olyan tulajdonságával, amely tökéletesen beleillik vállalkozásom filozófiájába. Filozófiánk szerint minden olyan gépbe és munkafolyamat fejlesztésbe pénzt és megfelelő mennyiségű gyakorlási időt fektetünk, amellyel Önnek a kivitelezés költségét megfizethető módon tudjuk továbbra is kínálni, és garanciát tudunk adni a tökéletes kivitelezésre.

Ajánlat kérés külső hőszigetelésre