Lakások befejezése Mosonmagyaróvár, Győr és környéke

Vállalkozásunk belső terek teljes körű kivitelezésével, illetve lakásbefejezéssel foglalkozik. Az elmúlt öt évben Győr-Moson Sopron megyében több mint ötven lakás kivitelezését vittük véghez, a szerkezetkész állapottól - a glettelésen, festésen, burkoláson, szerelvényezésen át egészen a beltéri ajtók beépítéséig - minden munkafolyamatot saját szakembereink láttak el. Nálunk ezt jelenti a teljes körű kivitelezés, a lakásbefejezés, minden egy kézben szakértelemmel társítva.

A lakásbefejezés egy olyan speciális terület, amely az igények nagyon pontos felmérésével kezdődik, majd a vállalkozás szakértelmét hozzáadva, rengeteg egyeztetéssel, tapasztalatcserével, minőségi tanácsadással, precíz ütemterv készítésével folytatódik.

A lakások teljes körű kivitelezése feltételezi az ügyfél és a kivitelező szoros együttműködését, hiszen ezáltal alakulhat ki egy olyan összkép, amely alapján elindulhatnak a munkálatok. A cél pedig mindenekelőtt a megrendelő teljes elégedettsége a kivitelezési munkálatokkal.

Vállalkozásunk saját kis csapattal dolgozik, éppen ezért korlátozott kapacitással ugyan, de több hónapra előre, pontos egyeztetést követően, nagyon jól kidolgozott ütemterv szerint tudjuk kiszolgálni leendő ügyfeleinket. Minden apró részletet szerződésben rögzítünk, a határidőket igyekszünk tartani a korábban megbeszélt igényeknek megfelelően, hogy az esetleges változtatások ne zavarják a munkamenetet.

Ahhoz, hogy egy lakás kulcsrakész állapotú legyen, elengedhetetlen bizonyos munkafolyamatok elvégzése. Többek között fontos feladat a lakás glettelése, festése, valamint gipszkartonozása.

A szerkezetkész lakásokból hiányoznak a burkolatok, ezért a kulcsrakész lakás kivitelezésénél a burkolatok lerakása a következő lépés.

A kulcsrakész lakáshoz a szerelvényezés is elengedhetetlen feltétel.

Tudnunk kell, hogy szerkezetkész lakás megvásárlásakor még nem egy kész lakást vásárolunk. A lakásbefejezéshez a tulajdonosnak kell gondoskodnia a szakember gárdáról - szobafestőről, burkolóról, asztalosról, illetve víz- és villanyszerelőről - hogy az alábbi munkák kellő szakértelemmel készülhessenek el. Ezek a munkák az úgynevezett befejező munkálatok.

  • Talán ez egyik legfontosabb feladat a lakás glettelése és festése, tükörsima falfelületek létrehozása.
  • A szükséges alapanyagokat fel kell hordani a befejezendő lakásba.
  • A fürdőszoba és a WC burkolása akár látványos megoldásokkal is megvalósulhat.
  • A nappali, konyha burkolása elengedhetetlen, a praktikum mellett megteremti a lakás alaphangulatát a két szépen burkolt helyiség.
  • A szerelvényezésen belül a kapcsolók, konnektorok, lámpák felrakása egy következő munkafázis.
  • A fürdőszobai szerelvényezéshez hozzátartozik a csapok, a mosdó, a késmosó, illetve WC felrakása is
  • A beltéri ajtók beépítése sem maradhat el.
  • A befejező munkák részeként lerakjuk a laminált padlót is megrendelői igények szerint.
  • Felmerülnek egyéb kisebb munkák is, mint például a függönykarnis, illetve tükör felfúrása.