Homlokzati színvakolat felhordása, Homlokzat színezés Budapest

Homlokzati színezés fújása = kedvező munkadíjak + szép felület + gyors kivitelezési idő

Ha a családi háza már hőszigetelt - de a színezés még hiányzik, és a kézi felhordás munkadíját túl magasnak ítéli meg - kérjen tőlünk bátran árajánlatot gépi színvakolat fújásra.

A gépi színvakolat fújás egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy gyors munka, kivitelezése pedig nagyon szép eredményt hoz, hibátlan felület érhető el általa. Másik előnye pedig, hogy nagyon kedvező kivitelezési költségekkel valósítható meg.

Vállalkozásom nagyon kedvező munkadíjjal dolgozik Budapesten is. A vállalási díj pontos összege függ az oldalfalak magasságától (állványozhatóságtól, pl. a tereptárgyak, növények, kerítés mennyire akadályozzák a felület megközelíthetőségét), a színek számától, valamint a felületek nagyságától is.

Ha megkeresi vállalkozásunkat, az árajánlatot pár nap alatt elkészítjük, de ehhez mindenképpen szükségünk van Öntől a ház falairól készített fotókra, ezeken pedig a nyílászárók pontos láthatóságára. Fontos még, hogy a képeken lássuk az oromrészt, az eresz körüli részeket, illetve a házról küldött tervek is nagy segítséget jelentenek számunkra a tökéletes kivitelezéshez.


A kivitelezés pontos napja - vagyis hogy mikor kerül sor a színvakolat gépi fújására - erősen függ az időjárási körülményektől. Ezt pontosítani pár nappal az érkezés előtt tudjuk.

Ahhoz, hogy el tudjuk kezdeni a munkát, első körben a leendő ügyfélnek el kell fogadnia az árajánlatunkat, ezután tudjuk egyeztetni a fizetési feltételeket. További lényeges szempont még a homlokzati színezéshez, hogy a szükséges anyagok a helyszínen, tehát a budapesti háznál rendelkezésre álljanak. Az anyagvásárlásban és kiszállításban is segítünk, ha az ügyfél igényli, ez mindig előzetes megbeszélés tárgyát képezi. 

Ajánlat kérés külső hőszigetelésre