Homlokzati színezés, családi ház színezése

Lássuk, hogy miért is fontos az elkészült hőszigetelés leszínezése!

Fontos tudnunk, hogy a hőszigetelésen lévő háló és ragasztó nem időtálló. Azt bátran elmondhatjuk, hogy egy hőszigetelő rendszer akár 30-40 évig is megfelelően funkcionál, ha annak felhelyezése szakszerűen történt, és nem hiányzik utolsó rétegként a színezés sem. Ha azonban a hőszigetelésről hiányzik a szín, úgy az idő ellenünk dolgozik, ugyanis a háló+ragaszó réteg gyorsan tönkremehet, akár egy-két téli időszak eltelte után már jelentkezhetnek a hibák. Ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy ha még eddig nem színezte le családi házát, akkor keressen minket bizalommal és kedvező feltételek miatt elkészítjük a homlokzati színezést.

Milyen problémákat okozhat a színvakolat hiánya?

Lényeges tudnunk, hogy a hőszigetelésen lévő ragasztó nem vízálló, így a téli időjárás komoly károkat okozhat a felületen. Előfordulhat, hogy nagyobb eséllyel költöznek be rovarok a felületre, amely sokkal sérülékenyebb, mintha a színezés rajta lenne. Nem elhanyagolható az esztétikai szempont sem, hiszen egy homlokzati színezéssel ellátott ház sokkal szebben mutat, mint a szürke ragasztós házfallal rendelkező társa.

Ahogy feljebb is említettük, a színezetlen hőszigetelés felülete nem bírja ki a hőszigetelő rendszer egyébként harminc éves garanciális idejét.

Vállalkozásom a fenti problémák megoldására kínál gyors megoldást, méghozzá a piacon lévő vállalási díjakhoz képest vonzóbb és egyben jobb minőségű kivitelezéssel, mindezt pedig rövid vállalási határidővel. 

Ajánlat kérés külső hőszigetelésre