Az alábbi videó jól szemlélteti gondolkodásom belső terek kivitelezéséről, ahol lehet, gépesítek, új szerszámokat vásárolok, mellyekkel még jobb és  még pontosabb kivitelezést tudok elérni.

Vállalási díjunk nem csak "egy összeg az árajánlatok végén".

Referenciák >>>

1.) Korrekt tájékoztatást adunk a munkák során felhasznált anyagokról és a kivitelezés munkafolyamatáról, annak minőségéről, mi, miért kerül annyiba, mit lehet más költségekkel kivitelezni, mi az amin nem érdemes sporólni.


2.) Egy adott költségkeretből a legtöbbet, legjobbat hozzuk ki, javaslatokat teszünk anyag, eszköz beszerzésekre, elképzelései alapján mit érdemes megvásárolni és mi az, amit el kell felejteni.


3.) Határidők betartása: olyan határidőket adunk meg, amely kapacitásunkhoz igazítva teljesíthető, így az elvállalt munkánkat, akár kisebb vagy nagyobb volumenről legyen szó, mindig határidőre teljesítjük.


4.) Csapat: olyan szakembereket válogattam össze, akik munkájukra igényesek, megbízhatóak minden munkát úgy végzünk el, mintha a sajátjuk volna


5.) Problémáját a lehetőségekhez képest megoldjuk, korrektül tájékoztatjuk, hogy mit tudunk megvalósítani és az mennyibe kerülne. Amennyiben kérését nem tudjuk teljesíteni a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatjuk.


6.) Nem kell szakemberek keresésével, azok összehangolásával, ellenőrzésével foglalkoznia, ezzel rengeteg időt és bosszúságot takarítunk meg Önnek.


Várom mielőbbi megkeresését,

Tisztelettel,

Tóth Tamás

30/342-4746