Munkadíjunk nem csak pár alvállalkozó bevonásával megcsináltatott szakmunkák jutányos áron továbbszámlázásáról szól,  nem csak "egy összeg az árajánlatok végén",

Vállalkozásunk ennél sokkal többet kínál:

 Mozart & Salieri - Gondolkodásunk szakipari kivitelezésekről


1.) Korrekt tájékoztatást adunk a munkák során felhasznált anyagokról és a kivitelezés munkafolyamatáról, annak minőségéről, mi, miért kerül annyiba, mit lehet más költségekkel kivitelezni, mi az amin nem érdemes sporólni.


2.) Egy adott költségkeretből a legtöbbet, legjobbat hozzuk ki, javaslatokat teszünk anyag, eszköz beszerzésekre, elképzelései alapján mit érdemes megvásárolni és mi az, amit el kell felejteni.


3.) Határidők betartása: olyan határidőket adunk meg, amely kapacitásunkhoz igazítva teljesíthető, így az elvállalt munkánkat, akár kisebb vagy nagyobb volumenről legyen szó, mindig határidőre teljesítjük.


4.) Csapat: olyan szakembereket válogattam össze, akik munkájukra igényesek, megbízhatóak minden munkát úgy végzünk el, mintha a sajátjuk volna


5.) Problémáját a lehetőségekhez képest megoldjuk, korrektül tájékoztatjuk, hogy mit tudunk megvalósítani és az mennyibe kerülne. Amennyiben kérését nem tudjuk teljesíteni a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatjuk.


6.) Nem kell szakemberek keresésével, azok összehangolásával, ellenőrzésével foglalkoznia, ezzel rengeteg időt és bosszúságot takarítunk meg Önnek.


Várom mielőbbi megkeresését,

Tisztelettel,

Tóth Tamás

30/342-4746

Hogyan épül fel lakásbefejező szolgáltatásunk >